Ut i felt igjen

Tung start i dag. Kroppen føltes som BLY. Men, det ble frokost i dag også. Nå har klokka passert lunsj, og jeg har begynt å gjøre meg klar for å legge ut igjen. Målet er kystlinjen til Søgne, og Songvår fyr. Fikk en del blinkskudd i går, og legger ut noen fra Jomfruland:

20070416jomfruland1.jpg

Vi prøvde å få en liten gutt som passerte å tro vi var fra Mars (i disse draktene), men han lot seg ikke lure… Hvitveisen har i alle fall definitivt kommet til Jomfruland!

20070416jomfruland2.jpg

Flotte trær (eik?) er det også på Jomfruland. Ikke vet jeg om dette er «Livets tre», men det kan jammen meg ligne! Lenger inn på øya er det mange slike trær, og det er fullstendig hvitt under dem. Vi gikk ikke så langt (vi var jo tross alt på kurs), men fikk et godt inntrykk av hvitveisen likevel. Her er ett nærbilde:

20070416hvitveis.jpg

Det får holde. Jeg kommer tilbake med et galleri mot slutten av uken – nå må jeg ut å få noen flere bilder, og en LANG natts søvn på en eller annen holme…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.