Vellykket aktivitetslederkurs

Så er jeg hjemme igjen etter aktivitetslederkurset. Vi har hatt et helt utrolig vær, og det er blitt noen bilder innimellom læringsmålene. Slik så det ut på vei utover til Jomfruland utenfor Skrue:

20070415stillere.jpg

Inne ved øyene øst for Skrue var det også ganske rolig. Her er det Reidar som poserer:

20070415stille.jpg

På vei tilbake til basecamp passerte vi Dynga og Danmark, og her var det utrolig fint og stille. En sel svømte litt rundt oss. Vi var vel alle enige om at på denne dagen hadde vi fått med oss alt (unntatt pedagogisk vær på tre stjerner).

Da vi padlet videre var det fortsatt helt stille, og her er Runar:

20070415runar.jpg

Flere av de andre bildene var severdige også, og det er mulig jeg får tid til å gjøre noe med de senere. Men, nå er det 10 timer siden jeg fikk skikkelig mat sist, og jeg har fremdeles igjen å skylle alt tøy og sånn… Så må jeg forflytte meg opp i Presteheia. Hvis været ser bra ut, så padler jeg ut fra Krsand i løpet av morgendagen for å ta resten av Søgne!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.