Liste, liste, liste

Listen fra tirsdag er nå snart fullstendig utstrøket, og fokus kan dermed samles litt: Padlekurs de to neste helgene og padleguiden… Fikk en del stæsj i posten i dag, blant annet noe som heter ArcTarp fra Exped. Det blir morsomt å koble denne til Staikaen i morgen (jeg har selvsagt kjøpt den i rødt):

20070412arctarp

Ellers ble jeg ferdig med artikkelen “Påskepadling 2007” før lunsj. Etter lunsj prøvde jeg meg på montering av denne tarpen alene, men det var ingen stor suksess. En del vind mellom blokkene her, men det er mye tau å holde orden på. Regner med jeg får litt mer snøring i løpet av helgen.

Under lunsjen med William i går, så fikk jeg se et par tekster. Disse har jeg fått lov til å legge på nett. Har lagt de på www.peregrinus.no. Samtidig har jeg lagt inn videresendinger på følgende domener til samme side: peregrinus.dk, peregrinus.se og peregrinatio.no.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.