Fortsatt spiker

Litt urolig natt etter en lang dag i går, men det gikk greit på møtet fra morgenen av. Etterpå var jeg innom et sted i byen på hyggelig lunsj/te. Han hadde sett bilde av torsken, og fått spm om den kunne være tatt fra kajakk. Derfor håper jeg følgende bilde kan rydde tvilen av veien:

20070411fisk.jpg

Etter å ha snakket om horisonter og andre ting var jeg innom Allkopi. Har fått laget kart til de to kursene jeg skal ha de neste helgene. Rakk akkurat hjem til en pakke fra Tollpost. Det er en vanntett hodelykt fra Petzl, og det blir spennende å prøve denne i helgen. Kanskje jeg skal begynne en kombinasjon av rulle og fisking med harpun? Det må vel være en ekstremsport.

Kjenner jeg skal ha meg en liten pause nå, og så satser jeg på litt jobbing før det er middag i Presteheia. Etterpå er det visning på hus. Så får vi se om det blir en padletur med klubben i kveld, eller mer jobbing. Kjenner skuldrene er høye, så jeg er tilbøyelig til å prioritere jobbing. Så får jeg heller jobbe gjennom morgendagen også… Hadde litt lyst på fjordpadling da, men tror jeg må få gjort ferdig Søgne. Nå ser det ut som jeg skal komme meg greit opp og ned til Bamble i helgen, så da blir det flere gode feltdagsmuligheter i neste uke også!

Senere: Nå har jeg laget et galleri over temaet “Påskepadling”. Målet er å få laget en artikkel med litt beskrivelser av hvor og sånn også. Vi får se i morgen tidlig. Nå er i alle fall galleriet klart…. Også har jeg bestemt meg for å bli med på klubbtur etter visning. Kjenner skuldrene er rundt ørehøyde, og må jobbe i morgen uansett. Hadde sett for meg en lang dag i felt, men det blir det ikke noe av gitt…

Senere: Deilig middag, og stufull visning. Tror kanskje ikke vi har så mye å stille opp mot den bølingen. Skrev oss opp som nr 8 på lista, og det hadde sikkert vært 3-4 ganger så mange innom…

Deretter ble det kajakklubben og onsdagspadling. Det kom to stykker ved siden av Gareth og meg. Det var Simon og Gunnar. Vi må nok skrive litt om bekledning og sånn på KKK-sidene, men ellers fikk vi en flott tur gjennom kanalen på østsiden av Bragdøya. Her er gjengen i kanalen:

20070411onspadlere.jpg

Ved inngangen til kanalen i sør var det et utrolig kveldslys, og Gareth var modell:

20070411gareth1.jpg

20070411gareth2.jpg

Tusen takk -synes dette er to av de beste bildene jeg har tatt på lenge. Det første er riktignok beskjært en del, men likevel… Veldig fornøyd er jeg. Særlig tatt i betraktning av at mange av bildene ble uskarpe. Lyset er ikke så sterkt på kvelden, og en kajakk er jo i bevegelse…

Nå skulle jeg egentlig gått i gang med artikkelen om påskepadlingen, men prioriterer heller å gå løs på utstyret fra padleturen. Etterpå rusler jeg opp i Presteheia. Mulig jeg skal lage pannekaker til frokost – det har jo tross alt vært en bursdag i familien…. 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.