Full spiker

I går kveld hadde jeg så mange tanker om ting jeg måtte få gjort i dag, at jeg til slutt måtte sette meg ned med papir og blyant. Begynte på listen med friskt mot i dag tidlig (litt over 08). Nå er klokka snart 23.30, og det er et par ting igjen. De tar noen timer, så det får gå over til i morgen… Men, er veldig fornøyd!

Tørrdrakten er levert inn til reperasjon i byen, og innehaveren var interessert i padling. Kanskje et spennende samarbeid? Jeg har veldig lyst til å ta opp fridykking som en sideaktivitet til padlingen. Før jeg dro til byen var det massevis av telefoner, men nå har jeg stort sett oversikt på de planene…

Ingunn har bursdag i dag, og da er det jentefest. Dermed spurte jeg Roger om han ville ta en tur på Amigos. Det ville han, og det var fint å få catchet opp litt. Etterpå har jeg jobbet en del med publisering, både sånn som synes og ikke synes. Av det som synes er det vel “Påskebuldring på Hellersøy” med tilhørende galleri som har tatt mest tid.

Har også sendt ut 7 padleguider som er blitt bestilt gjennom påsken. Dette er nesten en om dagen, og det er jeg veldig godt fornøyd med!

Ellers har jeg full kontroll på deltagere til kurset førstkommende helg. Det er bare to stykker, men på aktivitetslederkurset vil jeg helst ikke ha flere enn 5. Her er det mye som skal formidles i løpet av en helg. Ser ut som vi får en skikkelig vårhelg, men det er jo litt tidlig enda.

Harald dro fra byen kl 12 i dag, og har komme helt frem til Lindesnes. Jeg følger med på ferden på www.norskekysten.info. Han skal opp til nordvestlandet et sted, og det er meldt veldig stille vær frem mot helgen. Han har truffet et “perlevindu”. Får høre om han kan gå innom lagunen helt syd på Hidra – tror det er et flott sted!

Første del av morgendagen går med til møter, og så satser jeg på å få unna litt mer av listen. Hvis jeg gjør det, så tror jeg det blir en slags “oppsummeringspadling” i Søgne på torsdag. Da er det meldt fint vær, og rolige vindforhold. Fredag morgen blir det også tid til litt, før jeg må avgårde til hytta for å holde kurs på fredag ettermiddag. Jobber med å skaffe litt kjøring en eller begge veier, og ser lyst på det.

Men, nå er det jammen på tide med litt søvn… Dette ble en veldig lang dag…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.