Påskepadling

Vi dro på hytta torsdag kveld, og har vært der til i dag – søndag kveld. Har gjort litt i stand for sesongen, men også fått padlet litt! På lørdag skulle vi ha besøk av mine foreldre, og de hadde bestilt torsk. Vi tok utfordringen, og Ingunn landet denne ruggen på kajakkdekket:

20070408torsk.jpg

Blåveisen hadde også kommet til Kjønnøya, og jeg driver fremdeles og skyter inn makro-objektivet på min D200:

20070408blaaveis.jpg

Fredagen gikk stort sett med til å teste telt. Har gått til innkjøp av litt utstyr fra Helsport, og nå har jeg altså montert det. En Varanger lavvo (12-14) tok nesten halve volleyballbanen. Den har til og med ovn. Et Svalbard 6 var litt mer hendig, og fungerer nesten som en liten lavvo uten innertelt. Vi får se litt hvordan vi skal ha det til helgen – tror bare jeg har to påmeldte til aktivitetslederkurset. Uansett er det ikke noe problem å få plass….

Etter at de gamle var dratt på lørdag (veldig fornøyde), dro jeg en tur alene. Utrolig mye vær… Alt fra sol og blikkstille, til frisk bris, regn og haggel. Her er et stemningsbilde fra en rolig periode. Her fungerer havet som himmelspeil, og jeg synes det er vakkert:

20070408himmelspeil.jpg

I dag tidlig var jeg et nødvendig ærend utendørs, og det var akkurat samtidig med at sola dukket opp. Det var så vakkert at jeg måtte ut enda en gang – denne gangen med kamera:

20070408morgenstund.jpg

Glemte forressten av lørdagen også var tidspunktet for årets første bad. Altså 7. april i 2007. Mener å huske at dette er ganske tidlig…

Det var utrolig stille og fint i dag tidlig, og vi satte kursen rett mot Stråholmen. Her er noen bilder av Ingunn på vei utover:

20070408stille2.jpg

20070408stille.jpg

På Stråholmen var det liv! Da vi var her første juledag var det fullstendig øde. Vi snakket med noen, og de sa at 8-10 hytter hadde vært bebodd i påsken. Det er jammen bra! De fleste trakk litt på smilebåndet da vi gikk rundt der – som to marsboere… Her er Ingunn i den gamle bebyggelsen, og ser på flotte påskeliljer:

20070406straaholmen.jpg

Det var vel i korte trekk påsken i år… For ikke å glemme ferske kanel i svingen hver kveld! Foran peisen! Deilig! Nå skal jeg bare få skylt utstyret – tørrdrakta mi gikk søren fløtte meg i stykker i dag, så jeg er litt i villrede. Får prøve å få ny mansjett i løpet av tirsdagen. Skulle gjerne hatt den drakta til kurset i helgen…

Men, da er det dusjen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Påskepadling

  1. Harald Verket sier:

    De gamle er unge til sinns (tror vi).
    Tusen takk for nydelig middag og opphold hos dere på lørdag.

  2. Harald Verket sier:

    De gamle – vi er da unge til sinns (tror vi)
    Tusen takk for nydelig middag og opphold på lørdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.