Endelig litt jobbing….

Kjente at kroppen begynte å komme i vater igjen i går kveld. Skikkelig herlig! Så i dag har jeg gjort unna litt… På kvelden fikk jeg til og med en padletur:

20070403odderoya.jpg

Begynte dagen med å putte ut et intervju om AnamCara på keltiskfromhet.no. Litt etterpå sendte Harald Olsen meg et notat om en ny bok han skriver på. Det kunne jeg også få legge ut. Jeg pleier som regel å lese igjennom alt jeg legger ut, men nå lot jeg det bare gå. Så skal jeg heller prøve å få lest artikkelen hans i påsken. Tittelen er: Impulser fra ørkenfedrene i tidlig keltisk spiritualitet. Synes det virker veldig lovende, og gleder meg!

Så har jeg gått igjennom bøkene for mars, og oppdatert www.bokoman.no. Boka til Beisland om Gabriel Scott er spennende, og jeg ser for meg at “Stien” eller “Alkejegeren” blir neste bok i den retningen…

Deretter var det klart for padleguiden. Her har jeg nå laget kommunekartet over Søgne. Det er skikkelig mikkmakk, men nå er det der. Ser for meg at Mandal er omgtrent i samme dimmen, men nå er jeg godt inne i prosedyrene, så det går nok fortere da. Resten av kommunene vestover i Vest-Agder har mye mindre komplisert skjærgård…

I lunsjen leste jeg litt i et hefte jeg fikk tilsendt fra VAF. Det var om kompassroser langs Agderkysten. Det er hele 19 stykker som er kartlagt, og jeg skal jammen se litt etter disse under mine padleturer fremover… Spennende kulturhistorie.

Ingunn forbarmet seg over meg og mine domeneønsker. Har fått lov til å legge padleguide.no på hennes firma. Dermed eier jeg både padleguide og padleguiden. Her har jeg planer. Store planer… Kommer til å bruke høsten for å finne penger til dette, så blir det 2008 som blir det store året for å fylle disse to….

Blir middag i Presteheia, og så drar jeg ut i Høvåg for å ligge under fullmånen i natt. Men, først er det hyggelig samtale rundt bålet… Tar med kamera og Jervenduk…

Senere: Etter en deilig middag kom jeg ned til gliset i garasjen. Den smilte og sa “feil med avgassystem evt. lambdasonde. Kjør sakte til nærmeste verksted.” Det var jo ikke helt planen, så derfor kastet jeg meg avgårde for å få en tur i kajakk istedet. Ganske frustrert. Her kjøper vi nesten ny bil, så er det pokker ta dill og dall med den også. På vannet øst for Odderøya traff jeg Øivinn, og da forsvant frustrasjonene som dugg for solen. Her er han i sin selvbygde kajakk:

20070403oivinn.jpg

I tillegg til bildet i toppen av Odderøya på vei hjem, tok jeg disse stemningsbildene:

20070403solnedgang.jpg

20070403stille.jpg

20070403morkt.jpg

Da skal jeg komme meg opp i Presteheia for å få med meg litt krim. Så får jeg levere bilen i morgen tidlig. Hvis den ikke er alvorlig syk satser vi på en hyttetur. Vi får ta en dag av gangen – livet er neimen ikke en rettlinjen affære!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.