Dett i nesa

Kjente det var noe på gang i slutten av forrige uke, og det stemte. Er blitt forkjølt. Igjen. Skikkelig slapp. Turen til Gauefall ble brukt i senga og til en rolig spasertur i skogen. Mens de andre sto på ski. Begynner å bli lei nå. Hele februar hadde jeg influensa…

Men, får se om det ikke er mulig å komme seg ut litt likevel. Er nå så godt som ferdig med feltarbeid i Søgne, og skal bare skrive ut ting. Kanskje kan jeg få padlet bortom de siste stedene i påsken. Vi får se – er jo godt mulig at litt hvile hadde gjort seg – i stedet for å tøye, tøye, tøye…

I dag fikk jeg programmet for friluftskonferansen i krsand, og jeg er satt opp som innleder på en sesjon. Tror det kan bli moro! Har allerede en del ting på blokka, og 20 min går fort… Har også prøvd å ta litt bilder med dette for øye, så jeg får vel bare begynne sånn smått. Spikre sammen noe. Tror blant annet at et litt kritisk blikkl på tilrettelegging kunne vært spennende. På konferansen kommer det jo en god del som lever av å tilrettelegge for friluftsliv. Dette mener jo jeg også i det alt vesentlige er positivt, men det er ikke ENTYDIG positivt. Særlig ikke når det ekskluderer det enkle friluftslivet osv.

Senere: Leverte en bil i Grimstad midt på dagen, og var med Ingunn og Herman tilbake til Krsand. Dermed var logistikken etter Gautefall i boks. Har prøvd å komme i gang med litt jobbing i ettermiddag, men er både slapp og dett. Håper å få litt mer fart over ting i morgen. Håper og tror at forkjølelsen er over toppunktet nå.

Har lest litt i Beislands biografi om Scott fra 1949. Spennende, men helt annen form for biografi enn det vi har i dag. Boka inneholder også en del bilder fra Høvåg og omegn som er spennende.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.