Slækkings

I dag kom siste halvannen uke og traff meg i bakhodet. Det ble derfor en rolig morgen, og har egentlig tatt det rolig i hele dag… Men, har nå ordnet meg laminerte kart for hele Vest-Agders kyst – det er jo noe. Dessuten fått unna litt småting for kajakk-klubben og meg selv.

Skal bruke resten av kvelden på å rydde bort litt, og vaske kjøkken og litt klær. Får hyggelig besøk i kveld. Fikk også tak i en gammel bekjent på nett i dag – det var veldig hyggelig. Når jeg tenker etter har jeg også fått en del hyggelige og uventede e-poster i dag. Sånt er moro!

Tror egentlig jeg er ganske klar for påskeferie nå, og håper å finne en slags hvilepuls. Satser på å overnatte litt i Mandalsskjærgården hvis det blir fint vær. Hvis ikke skriver jeg ut det jeg har fra Søgne-skjærgården.

Lærer stadig nye ting på macen, og nå har jeg fått lagt ut kalenderen min på web. Kommer tilbake med en velplassert URL til denne et sted… Må bare vente til jeg har fått orden i .mac-medlemsskapet mitt.

Hvis formen er ok i morgen tidlig, så tar jeg en padletur før vi kjører til Gautefall…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.