Innedag i finværet

Med gårsdagens strabaser i kroppen ble det en ganske sen morgen. Men, kom da i gang etterhvert. Har forberedt litt til kveldens KKK-kveld, og fått fikset litt kart til Vest-Agder. På e-post fikk jeg en faksimile av et temabilag i Aftenposten. Thomas sitt bilde har stått mange steder nå! Men, så er det et blinkskudd også (og for en modell!):

20070328aftenposten.jpg

Har også nesten klart å holde orden i alle e-postene som har kommet under og etter Beitostølen. Er et mål at det ikke skal være scrollbar i e-postprogrammet. Dermed sletter og sorterer jeg fortløpende nå… Merker at skuldrene blir litt lavere av det. Siden jeg begynte med e-post har jeg bestandig mistet oversikten etterhvert, men nå skal jeg prøve å slette, slette og slette… Det kommer jo en del e-poster i døgnet, så det er litt jobb.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Innedag i finværet

 1. Ellen sier:

  Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei
  WOW… nå ble jeg imponert gitt… Ramla rett og slett over bloggen din på internett.. Håper du har det bra.. Kanon stilig bilde i allefall..
  klem fra en venninne fra Arendal…

 2. Harald Verket sier:

  Enig med venninne fra Arendal. Når sto det i Aftenposten?

  Pappa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.