Om å drite seg ut…

Søndag og mandag var laaaange dager, og nå skulle jeg endelig avgårde i kajakken… Lang natt i telt… Slik gikk det ikke, men prøver å tenke tilbake på at det var en fin tur så lenge det varte… Her er et stemningsbilde:

20070327sogne.jpg

Jeg sto opp halv sju, og var i full gang med pakking i bilen kl 07. Var i Ny Hellesund litt over 09, og fikk masse nyttige tips av et ektepar som bor der ute. Så startet jeg jakten på nye steder. Blåste 6-7m/s fra øst, men det var aldri ekkelt. Padlet jo stort sett med vinden i ryggen.

Etterhvert løyet det, og jeg fikk med meg Udvår. Kvalitetssikre wp fra i fjor. Så gikk jeg inn for landing, på Prestholmen. Et flott sted. GPSen viste 27 kilometer, og klokka hadde passert 18. Så viser det seg at jeg har glemt stormkjøkkenet. Jeg er sliten, og blir litt fortvilet… Men, hva skal en gjøre? Kan jo ikke legge meg til på tom mage – er fryktelig sulten. Alt jeg har med krever varmt vann….

Derfor setter jeg rett mot vinden, som nå bare er 2-3 m/s, og padler en time 90 grader. Da er jeg tilbake ved utgangspunktet. Er hjemme rett før 21, og skal si middagen smakte godt da… Nå blir det en LAAAANG natt… Og så skal jeg aldri mer glemme stormkjøkkenet på tur… 🙁

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.