Seier i Ridderrennet 2007

Så er det et faktum: John Sandell vant klassen svaksynt 60-69 år i årets Ridderrenn. De 20 kilometrene ble beinharde, pga svært vanskelige føreforhold. Ingen feste, og raske nedkjøringer. Hvitt lys gjorde det vanskelig å bytte spor, men en fornøyd gjeng var det som forlot målområdet:

20070324ridderen.jpg

Tusen takk til Hilde W. Riser for at hun hadde med flagg og tok bilde av oss!

Senere på dagen fikk vi enda et bilde av Hilde pr. e-post. Det er tatt rett etter målpassering:

20070324trio229.jpg

Da vi prøvegikk skiene før start var det veldig bra med VR65, men vi tenkte jo ikke over at det blir is når så mange hadde brukt sporene før oss… Det var helt klart klisterføre i dag, og vi skal ned etter lunsj for å roe ned litt. Da skal jeg prøve VM-klister.

Gutta fra Swix kjørte blå extra på alle ski som ble levert, og det var jo totalt talentløst. Dette har skjedd før her, og jeg er nesten fristet til å tro at de har store mengder blå ekstra til overs som de bruker opp her… Smøretipset i dag hadde jo i ingenting med virkelighetens verden å gjøre… Kan ikke skjønne annet enn at dette er veldig dårlig reklame for Swix…

Men, nå er det lunsj – vi er både slitne og sultne….

Senere: Etter lunsj tok vi oss tid til 24 minutter på øre, før det var ut igjen. Da smurte vi med VR75, og det var ikke så verst. Det er jo selve påskesmurningen. Så gikk vi 10 kilometer i den flate løypa. Underveis titet solen frem, og da måtte vi jo selvfølgelig ta noen bilder:

20070324sol.jpg

20070324john.jpg

Faktisk har vi sett solen hver eneste dag her oppe, og det er jo skikkelig digg!

Deretter var det klart for den sedvanlige badstua. Da John er ubestiridt ener her, så trakk jeg meg tilbake rimelig tidlig. Per Anders og John holdt ut en stund til, mens jeg fikk barbert meg på hotellrommet. Når det var i boks, tok jeg og “barberte” 3 par med ski. Det blir ikke mer langrenn denne våren – i alle fall ikke på sånne ski. Skal brenne inn et lag med blått i natt, når smørningsfjerneren har tørka. Nå lukter det ikke bare deo og etterbarberingsvann på badet…

Den store middagen begynner kl 18.30, så vi har noen minutters pause akkurat nå. Etterpå er det medaljeutdeling, og hvis energien holder helt til mål – så blir det selvfølgelig bilder av begivenheten rundt 23 tenker jeg…

Senere på kvelden: Middagen var mye mer effektiv enn i fjor, så premieutdelingen kunne begynne 20.30 som planlagt. Men, det var mange som skulle ha premier og plaketter. Her får John sin premie av generalsekretær i Ridderrennets venner – Diane Hanisch:

20070324diane.jpg

Og her står John med dagens premie:

20070324forste.jpg

Dermed er Ridderrennet over for i år, og vi vil gjerne få takke alle dere som både har sendt SMSer, kommentarer og på andre måter støttet opp om oss! Vi satser på et gjensyn med Ridderrennet i 2008. Da går det av stabelen fra 30. mars – 6. april.

I morgen kjører vi tilbake til Kristiansand. Veldig fornøyde etter nok ei flott Ridderuke.

God natt!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

5 svar til Seier i Ridderrennet 2007

 1. John Sandell sier:

  gratulerer! Kjempeflott innstans alle mann! Det var gøy! Klem Inger

 2. Harald Verket sier:

  Gratulerer fra Årnes. Vi er kjempestolt av dere, 1 sølv og 2 gull, stort bedre kan det ikke gjøres.

  Moren og faren til Lars.

 3. Tove sier:

  Jeg slutter meg til gratulantene, og sier hipp hurra for pappa og gjengen!

 4. Mette Cyvin sier:

  Gratulerer!!!!!!
  Flott innsats, dere må jo være kjempestolte.
  Hilsen fra Mette C.

 5. Liv sier:

  Vi gratulerer så mye med Gullet!
  Kjempe innsats fra dere alle!
  Hilsen fra Tolketjenesten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.