Hviledag

Etter to dager med konkurranser er det deilig med en hviledag. Solen har vi fortsatt med oss! Vi gikk ut på 10-kilometeren vi skal gå to ganger i morgen, og halvveis fant vi oss en nydelig rasteplass. Her er vi alle tre:

20070323hvil.jpg

Solen varmet ordentlig, og vi hadde en deilig rast med militær appelsin. Utsikten var det ingenting å si på….

20070323sol.jpg

Vel tilbake på hotellet var det taco-buffet med is til dessert. Så nå er det bare restitusjon utover ettermiddagen. Ikke mer ski på John, men mulig jeg tar meg en ettermiddagstur før det blir rensing av ski. Vi er ganske spente. Har jo hatt fantastisk hell med føre så langt, men ser ut til at det skifter i løpet av natta. Meldt sludd mot morgenen, og overgang til lett regn rundt da vi skal starte. Dermed kan det bli relativt avanserte smøreforhold, men vi satser på at det går greit. Uansett skal vi komme oss igjennom!

Senere: Jeg tok en tur ned på stadioen igjen etter lunsj. Veldig vanskelige og varierte smøreforhold. Endte til slutt opp med vr70, og hadde greie ski inne på myrene. I nærheten av stadioen var det dårlig. En jeg møtte med klister syntes det lugget. Blir spennende i morgen. Tok det helt rolig rundt. Nøt stillheten. Møtte bare tre stykker. På himmelen kom skyene inn, og danset over fjelltoppene:

20070323lysspill.jpg

Dermed ble det bare 20 km i dag, men så skulle det jo også være hviledag. Vel tilbake på hotellet ble det badstu, men i dag var jeg særdeles lite utholdende. John er bare helt kongen av alle badstuer… Heldigvis kunne Per Anders hjelpe til litt – så jeg kom meg opp på rommet igjen. Så gjorde jeg noen ærend før middagen, og hentet opp skirensen.

I dag var det fisk og skalldyrbuffe på hotellet, og det har vi gledet oss til. Hovedrett med laks, og så var det scampi og frityrstekte reker til dessert…

Nå har jeg fjernet driten under skiene, og skal brenne inn litt blå extra før morgendagens utskeielse i sporet. Hvis det blir så usikkert som det ser ut nå, så er det mulig jeg må ha med litt smurning i vesten. Husker at vi smurte om underveis for 3 år siden. Men, vi har mest lyst på perfekte ski fra start!

Senere i kveld er det talentaften, og enda senere er det KRIKmesse i Lyskapellet på BHSS. Så blir det en god og lang natt under dyna. For de som driver med kryssing av fingre og sånn: John starter kl 10.48 i morgen, og har startnummer 178!

Dette er faktisk mitt innlegg nr 600 i bloggen, og dermed er jo denne dagboka blitt ganske stor… For å feire legger jeg ut et stilleben fra dagens lunsj, som er forsmak på påske vi har foran oss:

20070323mat.jpg

Over og ut!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.