Årets første gull!

Så er det første gullet et faktum. På dagens 10 kilometer flesket John til, og ledet med over 1 minutt på gårsdagens vinner etter allerede 3 km. I mål var det nesten 4 minutter. Dermed var det tid for å rekke armene i været (som har vært fantastisk – nok en gang):

20070322john.jpg

Strategien i dag gikk ut på å finne en god rytme i starten. Løypa starter med 2 km svakt oppover, og så er det stort sett flatt/nedover, før det er 4-500m svakt oppover rett etter 9 km.

Før og etter konkurransen gikk vi en sløyfe på 2 km, og fikk dermed med oss 14 kilometer før lunsj. Været var som nevnt svært godt, og vi gikk på fiolett spesial helt frem til lunsj. Lunsjen i dag var usedvanlig god, og inneholdt mye hvitløk. Etter en pause dro vi ut igjen.

Ettermiddagen brukte vi til å kjøre igjennom lørdagens løype. De to første kilometrene er her litt annerledes enn dagens løype (og vi skal gå to ganger). Men, det ble likevel tid til å kose seg i sola:

20070322gullvinner.jpg

Det er utrolig fint på myrene innenfor BHSS, og her er et bilde av noen spesielle skyer:

20070322stemning.jpg

Tilbake på hotellet var det igjen klart for badstu, og i dag sikret vi oss litt. Per Anders begynte ute, og jeg satt meg nederst fra starten av. Dermed overlevde vi begge to dagens varmeøkt…

Nå roer vi ned litt før middag, og så er det premieutdeling kl. 20.30. Hvis ikke trøttheten tar overhånd, så kommer det bilder fra sermonien ca 22 i kveld. Formen kjennes bare bedre og bedre ut, så jeg tror ikke det er noen fare… 🙂 Vi har jo nå gått ca 12 mil, og er kommet godt inn i rytmen.

Senere: Middagen gikk helt greit. Ikke så utrolig godt som det siste dagen. Selv om oksesteiken smakte godt… Lune bær til dessert gjorde at det ble litt dessert. Deilig med jordbær osv…

Vi møtte i godt tid til medaljeutdelingen, og fikk plasser helt foran. Faktisk ankom vi samtidig med husbandet fra NHH, og de lager bestandig fart og moro. Her er et bilde av gjengen etter at de har dratt buksa av en av kollegaene:

20070322nhh.jpg

Overgangen til Hans Majestet Kongens garde blir jo naturligvis ganske stor da. Her er det en del mer “kustus” på deltagerne, og ingen drar buksa av noen andre… Lurer på om de herjer rundt sånn på nachspiel i garden? Hadde vært ganske kostelig hvis de to oppvarminsarrangørene kunne byttet reportoar engang… 🙂 Her er i alle fall Kongens staute gjeng:

20070322garden.jpg

Så var det klart for premieutdeling. John skulle jo motta førstegevinsten i dag. Det ble ikke gull, men et glassfat med Ridderrennets logo. Her er han sammen med han som tok andreplass – Aalgård:

20070322premieutd.jpg

Neil fra England rakk dessverre ikke opp før alt var over (man har da dårlig tid her også), men han fikk premien sin! Imponerende å se hvordan disse engelskmennene tar skigåing fort – selv i høy alder.

Det var det meste fra dagens aktiviteter. Over og ut herfra!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

3 svar til Årets første gull!

 1. Ingrid sier:

  GRATTIS med GULLET! Heia John!

  Dere er heldige som har snø, her sørpå er det nesten vår…Ungene tror det er sommer, kjedelig å ha på seg tøy…!

  Lykke til på de andre distansene! Hils mannen min.

  Ingrid

 2. Tove sier:

  Det er bare å bøye seg i støvet: gratulerer med gull i dag pappa!Flott bilder Lars!

 3. Harald Verket sier:

  Gratulerer med gullet. Vi følger med dere på bloggen hver dag.

  Lykke til videre.

  Moren og faren til Lars.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.