Påske på forskudd

I dag var det treningsdag på samme måte som i går. Men, i dag har det vært mye sol, og vi har kost oss mye. Her er noen bevis. Først John på 5-kilometersløyfen:

20070320blaahimmel.jpg

Så sammen med Bente, Aslaug og Per Anders i en pause. Området på stadioe var skikkelig påskepreget til morgenen:

20070320paaske.jpg

Selv om det var flott påskevær i dag, lå ikke gutta på latsiden. Nede på stadioen var det rett inn på skytetrening. Her er Per Anders i full gang med å gi signaler på Johns rygg:

20070320skyting.jpg

Her kjørte John inn 9 blinker på 10 skudd, og så løp vi rundt 2 kilometeren en tur. Så inn til ny skyting, og resultatet ble det samme da. Hvis han holder dette i morgen slipper han unna med ett tilleggsminutt. Det er fire i hans klasse, og John starter først. Kryss fingrene 10.25 og utover!

Deretter tok hele “TEAM 229” (etter romnummeret) en tur i 10-kilometeren. Vi tok det relativt rolig. og på matstasjonen skjedde det noe svært sjeldent. Den alltid så treningsivrige John ble stående å bare nyte sola som varmet, og det er ikke ofte han velger bort trening på denne måten. Her er han i påskesola:

20070320john.jpg

Nå er dette mest fleip. John sto neppe mer enn 30 sekunder slik, men som sagt – det er sjelden han mister fokus på denne måten. Resten av runden gikk fint, og så var det sol, drikke og banan i målområdet. Her traff vi en del andre (se kosebilde over), og fikk en skikkelig pust i bakken. Per Anders hadde bursdag i dag, så vi parkerte han i sola, for å gå en runde i 5 kilometeren også. Noe må en jo gjøre før lunsj. Etter den runden hadde vi fått med oss 40 skudd og 17 kilometer. Vi følte vi fortjente lunsj etter det…

Lunsjen var det som vanlig lite å utsette på.

Etter en halvtime bare det ned på stadioen igjen. Startet med en 2-kilometer, og så skyting. Tilsammen ble det 3 serier, med bare en bom. Skyteformen er på vei!!! På grunn av litt kø ved skyting, gikk vi tilsammen 3 ganger i den korte løypa, før vi rundet av med en 10-kilometer.

Per Anders hadde jo ladet opp litt på formiddagen, og han er ankeret på standplass. Derfor viste han seg fra sin sprekeste side på slutten av dagen, og John og jeg måtte gi slipp etter 4-5 kilometer. Men, det gjorde ingenting. Vi kjører vårt eget løp, med topping inn mot konkurransene… Føler at vi er godt i rute til 5 km skiskyting i morgen.

Solen gjorde mindre ut av seg på ettermiddagen, og vinden tok seg litt opp igjen. Derfor var vi ganske alene på slutten av dagen. Bitihorn har vist seg fra sin flotte side flere ganger i dag, og her er et bilde med ganske mye blå himmel i bakgrunnen:

20070320bitihorn.jpg

Et svært karakteristisk fjell. Legg merke til hyttene som spiser seg innover mot Jotunheimens forgård. Både antallet hytter og prisen har steget dramatisk de siste årene. Leit spør du meg, men sånn blir det når penger snart er eneste verdi…

Vel tilbake på hotellet var det som vanlig badstu-tid, og jeg rakk akkurat å legge ut to bilder før middag. Middagen var som vanlig overdådig, men nå har jeg nedlagt dessertforbud for egen del. Likevel ble det masse reker, scampi og annet godis… Under middagen kom hele betjeningen inn med marsipankake og stjernerap til Per Anders. Det var litt av en overraskelse!

Nå er bloggen oppdatert, og jeg skal snart ut i skistallen for å glide ski til i morgen. Hvis vi taper med 2 sekunder, så skal vi i alle fall ikke kunne skylde på skiene. Per Anders og John tar en tur på “Folklore” – her er det oppvisning med folkedans og sånn. Og så får vi vel sove i kveld også – Ridderuka er grei sånn….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.