Ski og skyting

Etter en god natts søvn var vi klar for Ridderukas første dag. Var litt virrvarr i begynnelsen, da det hadde sneket seg med en feil sko i bagasjen. Men, service og forståelse på BHSS ordnet den saken. Nå er ny sko på vei med posten. Etter en god frokost dro vi ned på stadion, og her er Per Anders og John på den første 10-kilometersløyfen:

20070319perandersjohn.jpg

Det var jo selvfølgelig ikke nok med en runde, så dermed la vi avgårde igjen. Etter nok en runde syntes John det fikk holde før lunsj… Per Anders sa takk for seg før den andre runden, så på bildet før lunsj er han blitt alene:

20070319john.jpg

Tilbake på hotellet fikk vi nydelig lunsj. Stekte kyllinglår med karri og ris… Etterpå ble det bare såvidt tid til å skifte rundt igjen, før det bar ned på stadion. Bussen ned var stufull med folk, så det er ikke bare vi som er gira på å få inn mest mulig trening før konkurransene begynner på ondag (skiskyting). Her er gjengen på bussen:

20070319buss.jpg

Nede på stadion var det skytetrening, og John var gira på å tune inn storformen fra i fjor. Det klarte han da også godt. Per Anders og John er et skikkelig dreamteam på standplass. Ved hjelp av taktile tegn på ryggen, finner John blinken. Her er de på standplass:

20070319skytetrening.jpg

Per Anders tegner en blink på ryggen til John, og beveger pekefingeren etter en skjerm ved siden av på standplass. Når John har siktet mitt på blinken trykker Per Anders ned – og da blir det som regel fulltreffere!

Og her er John svært konsentrert:

20070319konsentrasjon.jpg

Det gikk svært bra på skytingen i dag. På tre serier ble det bare to bom! Her er et bilde av skytteren og blinken på den ene serien der det ble full pott:

20070319fullthus.jpg

Mellom skytingene gikk vi litt i 2-kilometeren, og så avsluttet vi med en rolig runde i 10-kilometeren. Eller rolig og rolig. En mil går unna på under timen, så det er jo ikke noe slaraffenliv vi snakker om.

Etter dette bar det selvfølgelig i badstua. Her er det bestandig masse hyggelige folk, men verken Per Anders eller meg klarer å matche John. 15 minutter på 90 grader er peanuts for denne mannen, mens vi ser ut som rødsprengte tomater…

Nå er bildene stort sett på plass, og det er 7 minutter til middag. Korrektur og ett eller to bilder til kommer etter middag…

Senere: Middagen var som vanlig altfor god, og jeg orker ikke rekonstruere menyen engang… Bare si at det er en mett og god gjeng som nå har entret rommet…. Jeg har satt sammen et panorama fra i dag, men det ble ikke helt bra (skiene er kuttet). Skal prøve å gjøre litt om på det når jeg kommer hjem, men det får duge sånn her i bloggen:

20070319pano.jpg

Overgangene er heller ikke helt god ser jeg, men håper det blir bedre når jeg kjører denne “stitchingen” i et annet program. Det var i alle fall et flott lysspill på himmelen.

Blir en ganske rolig kveld her. Antagelig en kveldsgudstjeneste for noen av oss nede på BHSS. Det er bestandig flott, og blir arrangert av KRIK. Så gjelder det å få inn en del timer søvn, fordi det skal gås godt i morgen også… Antagelig blir programmet da ganske likt dagens. Kanskje litt skytetrening fra morgenen av også. Vi får se! Her tar vi dagene som de kommer.

Værmessig har det blåst ganske kraftig til tider, men snøen er ny og fin. Temperaturen er på riktig side av minus, så vi har gått på blå extra i hele dag! Skiene har godt feste, men glien kunne gjerne vært litt bedre. Går på det samme i morgen også, men så blir det nok gliding av skiene tirsdag kveld. Før den store konkurransedagen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Ski og skyting

  1. Liv sier:

    Ser ut til at dere har det helt topp.
    Lykke til i morra John! Det blir sikkert medalje i år også!! 🙂 hilsen fra oss på tolketjenesten

  2. Tove sier:

    Ser ut som om dere har kommet godt i gang! Gøy å lese! Hils pappa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.