På plass på Beitostølen

Litt over 17 ankom vi Beitostølen, etter drøye 500 kilometer i bil. Vi har hatt vind, snø, sludd, regn osv underveis, men her er det sol og masse snø. Slik er utsikten fra hotellet:

20070318utsikt.jpg

Vi har fått samme type rom som i fjor, men en etasje lavere. Sengefordelingen er som sist, og her står John ved sin seng på rom 229:

20070318john.jpg

Rundt halsen har han matkortet for en uke. Det er ikke servering før halv sju, så vi rekker å bli skikkelig sultne. Maten her på SAS-hotellet er ikke akkurat noe å frykte, så vi gleder oss veldig. Skal prøve å prioritere litt fisk denne gangen, men det er fort å la seg rive med.

Etterpå blir det nok en rolig og tidlig kveld, slik at vi kan få gått masse på ski i morgen. Det har kommet nysnø i helgen, og det er et solid underlag med gammel snø. Derfor er det enkle smøreforhold (blå ekstra/fiolett spes) og muligheter for gode forhold i alle løypene. Spørs vel likevel om de kjører opp fjelløypa. Skjønte det sånn at en del hytteeiere ikke ville ha Ridderrennet over veien inn til hytta i fjor, så dermed blir det bare flat løype. Men, det er jo lov å håpe! Fjelløypa er en helt annen utfordring enn 20 km med nesten helt flatt terreng.

Ellers ringte Nils mens vi kjørte, og jeg har visstnok blitt nr 3 i Kristiansandscupen i klatring. Dermed vanker det premie, og det var blant annet 10 klipp på Spicheren. Veldig hyggelig, og ganske overraskende. Har bare vært med på en av tre konkurranser.

Da får jeg se igjennom litt e-post, og gjøre klar for middag.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.