Snart ferdig

Eller, en blir jo egentlig aldri ferdig… Men, nå er macen satt opp slik at jeg sjelden skal måtte til på PC igjen. Det er deilig! 🙂 I dag har jeg flyttet over alle e-postadresser og bokmerker. E-postene måtte kjøres inn manuelt, og når det er over 200stk tar det jo litt tid…

Regner med at jeg er ganske ajour når jeg drar søndag morgen. Hadde tenkt meg en padletur i morgen tidlig, men 10-11m/s og regn frister ikke så veldig. Blir vel heller litt orging fra morgenen av, og så får vi se utover dagen. Men, vi skal avgårde kl 15, så da kan det vel bli litt trangt. Er nede her i god tid før 09 i morgen, så får vi se. Har allerede pakket litt for Beitostølen, men det er jo like gret å være nesten helt ferdig med det i morgen tidlig. Slik at ikke det blir noe stress. Er egentlig ikke så mye jeg skal ha med, men må jo ha ordnet fotoutstyr og sånn..

Nå blir det en halvtime i ro, og så er det muligheter for en løpetur mens pizzaen hever. Har ikke lyst, men tror at kroppen ville hatt godt av det. Er ganske kjørt i skuldrene nå, og kjenner jo at dette ikke er sunt. Har sittet pal foran disse to flott skjermene i to hele dager nå… Skal bli deilig med masse fysisk aktivitet til uken…

Senere: Regnet var ganske intenst da jeg gikk opp i Presteheia, og ingen av oss klart å dytte den andre ut i joggesko. Derfor ble det rolig, god middag, og etterhvert litt TV-titting tenker jeg. Skal også prøve å få lest ferdig “Mannfolk” med Garborg før jeg forlater byen.

Regnet skal fortsette litt ut på formiddagen i morgen, så da avlyser jeg padleturen, og pakker litt i stedet.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.