Synkroniseringsdagen

Har brukt store deler av dagen å overføre data fra PC til Mac, men nå er jeg tilnærmet i mål! Skikkelig deilig. Her sitter jeg med en helt vanvittig desktop (1920×1200 og 1200×1600). Virker også som om macen takler skikkelig råkjør med mye gående samtidig. Har gjort helt ville ting, men den kneler ikke…

Skal snart opp i Presteheia for å lage litt middag. Har kjøpt deilig laks. Så blir det årsmøte i KKK på Gillsvann på kvelden. Gareth henter meg kl 1845. Regner med at det er leggetid når det er over, men tror ikke det kommer til å ta allverdens tid.

Ser for meg at jeg fortsetter synkroniseringen i morgen, slik at alt er klart til jeg skal avgårde på Ridderrennet. Har nå fått laget en kalender som tar for seg mine gjøremål, og den blir synkronisert ut på nett. Dermed skal det etterhvert bli enkelt å finne ut hvor denne kroppen beginner seg i verden… Det kan jo være kjekt, ser for meg at det blir ganske mange reisedager fremover…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.