Ordne og fixe-dagen

Kroppen er ganske mør etter først styrke mandag, og så drøye 2 mil i kajakk i går… Men, i dag er det en del ordne-ting på programmet. Så det passer ganske greit…

Ble ganske oppløftet da jeg hentet VL i dag morges. I går hadde de en gjennomgang av luksusforbruket i norges befolkning, og i dag er det kommentert av Finansminister Halvorsen. På forsiden er hun sitert med:

“Veksten er en utfordring for fordelingspolitikken og miljøregnskapet.”

Det betyr jo at det kanskje begynner å bli litt forståelse for at fordeling ikke bare handler om å lage større kake, men også om OMFORDELING. At vekst er en utfordring (les problem) for miljøregnskapet er jo ikke akkurat noen bombe…

Nå er det noen ærend rundt om i byen. Blant annet har jeg fått en overgang til macen, slik at jeg kan få to skjermer på den. Det er jo et minimum! 🙂 Har akkurat gjort ferdig redegjørelsen til årsmøtet i padleklubben i morgen. Det er deilig. Fant også frem til en vara – så nå skal alt være klart.

I kveld får jeg besøk, og det blir hyggelig!

Etter besøk: Har fått unna utrolig mye på en kveld. Kjenner jeg er skikkelig tung i hodet, men veldig fornøyd. Nå skjønner jeg ganske mye Mac, så får jeg håpe jeg skjønner enda mer etterhvert. Har ikke begynt å flytte på så mye enda, men det kommer… Har også skjønt litt mer av filsystemer og sånn, så dette blir bra!

Det er blitt sen, så jeg bare blir her i natt. Tenkte jeg skulle legge meg ut på verandaen. Det er jammen lenge siden sist! Kjenner jeg er skikkelig spent i nakken, selv om nok noe er ettervirkninger etter padleturen igår. Veldig fornøyd med de to “funnene” jeg gjorde på Nordre Vassø. Det var noen utrolige perler av noen padlesteder! Gleder meg virkelig til å dele de med andre!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.