Ny uke – nye muligheter

Dette er første blog-innlegg fra macen. Skal bruke denne uka på å få portet det meste over… Mens jeg legger over musikk har jeg googlet litt, og fant denne på “Bratte Rogalands venner”:

“Jeg elsker å diskutere denne (oppgaven min “Friluftsliv og risiko” som ligger på naturliv.no), og linker til den stadig vekk. Verket er personlig kristen, jeg er ateist, det skal godt gjøres å finne en person jeg er mer uenig med enn han.”


Dette er fra Adlertag som jeg aldri har møtt, og som kaller meg en “klatrer”. Oppgaven har svært lite med religion å gjøre, så her er det snakk om å putte folk i bur fort… 🙂 Hadde an sett litt på mine andre sider hadde han fort kommet over at jeg har et ganske anstrengt forhold til termen “personlig kristen”. Faktisk skrev jeg en ganske lang artikkel om dette for noen år siden. Teksten over skulle vel være ganske utdypende ser jeg for meg…

Før treningen med John gjorde jeg klar en del ting for kajakklubben. Det er årsmøte på torsdag. Treningen med John tok helt av, og vi slo rekorder begge to. Nå er jeg ganske mør, men veldig fornøyd! Etter et ærend i byen har jeg nå jobbet litt med macen. Skal ta en pause snart, og så gjøre ferdig litt på PCen før jeg tar kvelden.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.