Mac-dag

Begynte dagen med tema-gudstjeneste i Oddernes. Veldig spennende, og et godt initiativ. Deretter fortsatte jeg med litt rydding, og endelig kunne jeg få plassert Imacen på skrivebordet. Fikk litt hjelp av Ingunn, og nå er jeg oppe på nett og har sett litt på iTunes.

Etterpå la vi inn en klatreøkt på Spicheren, og jeg klatret opp mot max. Deilig å se at styrken er der, selv om utholdenheten ikke er allverdens. Blir deilig å komme avgårde til Beitostølen å få masse aerob trening. Regner med at jeg skal få noen turer i kajakk i uken som kommer også. Ser ut som det blir flott vær både tirsdag og torsdag. Kveldene er stort sett tatt denne uken, og det er ikke så bra. Må prøve å få roet helt ned frem til jeg skal til Beitostølen.

I kveld har vi hatt koselig besøk. Deilig middag, og så viste jeg frem meditasjonen jeg har laget etterpå. Det er den som ligger på www.keltiskfromhet.no. Fikk noen tips til forbedringer, men de var veldig fornøyde begge to. Det er virkelig moro å lage sånne, så jeg gleder meg til å finne mer ut av dette på Macen. Der brukes et annet program – Keynote – og jeg tror man der har bedre tidskontroll på kobling mellom bilder og lyd. Skal nok finne ut av det etterhvert.

Etterpå så vi litt på “This is the Sea III” som jeg har laget en anmeldelse av på adrenaline.no. Her er det mye fin padling, og jeg må absolutt få meg en tur til uka!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.