Den store ryddedagen

Regnet satt seg fast fra morgenen av, og da kunne jeg like godt fortsette rydde-farsjotten. I dag ble det mest i Presteheia, men det trengtes der også!

Først var vi innom Monter for å kjøpe litt kroker og ting – slik at vi også kunne utnytte veggene i boden. Deretter fant vi hylle på Lund, og kastet litt der. Må ha som mål å få kastet et par poser/esker i uka når tror jeg… Broderen stakk innom, og nå har jeg jammen fått helt ny kontakt under skrivebordet, og en skjøtekontakt med 9 hull bak gardinen. Nå skal det bli orden under bordet! 🙂 Fikk ikke slått på Macen i dag heller, men etter kjerka i morgen blir det nok muligheter ser jeg for meg…

Så tok vi med litt mat opp i Presteheia, og gjøv løs på boden der. Et par timer etterpå var den ikke til å kjenne igjen. God plass var det blitt, og bilen står nå passe full med ting til Lund, Shalam og søpla. Satser på en rolig kveld med lesing og TV/kino i kveld…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.