Lunch hos ordføreren

Ordnet en del på nett og for kajakklubben til morgenen av, før det var lunsj på ordførerens kontor. Etter protestmarsjen i desember hadde han bestemt at Ingunn og jeg skulle få billett til Al Gore sitt foredrag her i byen. Det satte vi stor pris på!

Solen varmet godt på vei hjem, men så fikk jeg problemer med hodet. Tok det rolig utover ettermiddagen, men tok et rydderush når det letnet litt. Har nå pælmet ut 4 banankasser med gammelt skrot, og fått ryddet en del i hyllene. Han som kjøpte bilen ringte for å takke, og sånt er jo hyggelig. Begge fornøyde….

Hadde tenkt til å prøve macen i dag, men vil gjerne få ryddet litt mer her først… Så blir det nok noe av. Håper å få på plass litt musikk på nanoen i løpet av helgen, og tuna det enda bedre inn i løpet av uka. Slik at jeg kan komme hjem fra Beitostølen til et skikkelig “produksjonslandskap”. Ser for meg at det blir lange dager utover våren, men må bare innrømme at jeg gleder meg litt også. Vest-Agders kystlinje er utrolig flott, og jeg tror jeg skal komme greit i mål.

Nå blir det en rimelig vanlig fredagskveld med ro og litt TV… God mat… Lang natt…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.