Godt i farta igjen…

Kom til Kristiansand i går kveld, ett døgn senere enn jeg hadde i boka mi. Men, det var egentlig godt med en dag helt rolig. I dag har det gått fra det ene til det andre, men jeg tror jeg stort sett har tunga i rett munn.

Det blir jo en del e-post på noen dager, så den gjorde jeg unna først. Her var det både salg av padleguide, flere interesserte til keltiskfromhet.no sin e-postliste osv. Nå er alt dette ajour. Så var de tlitt økonomi og web-ting. Etter forrige ukes retreat har Norge nå fått sin avlegger av Aidan & Hilda på Lindisfarne. De heter ACM – AnamCara – medvandrer. Jeg har laget siden www.anamcara.no til dem. Dessuten har jeg ordnet en del i kalenderen på keltiskfromhet.no, da det har dukket opp en del nye arrangementer og info. Blant annet på Selje, og om pilegrimsvandringen fra Hovden til Røldal.

Treningen med John gikk kjempebra i dag, og nå løfter jeg omtrent det samme som før jeg gikk ned for telling. Det er jammen bra, nå er det bare halvannen uke igjen til vi setter oss i bilen med kurs for Beitostølen…

Har fylt ut det jeg trenger for å selge bilen nå tror jeg, og har bare igjen å bære ut dekkene. Det kommer en fyr fra Moss for å hente den i morgen. Skal bli godt å få orden i dette.

Så var jeg på postkontoret for å hente Imac24″. Den kom i går, men da var jo ikke jeg hjemme. Har ikke fått pakket den ut enda, men kjenner jeg er spent for hvordan det går å flytte alt over.

Senere: Etter å ha gjort ferdig alle bilpapiren og besvart et brev som kom i dag – så måtte jeg jo pakke ut Imacen… Skal si det er en grasiøs sak. Må nok få testet litt til helgen. I alle fall få ordna Itunes og den nye Nanoen til jeg skal til Beitostølen. Da blir det fint med litt musikk. Tenker jeg fører over hele samlingen min med Anne Grete Preus og Arvo Pärt (han siste har jeg ikke noe forhold til enda, men arbeider med saken…)

Enda senere: Deilig middag i Presteheia, og en del telefoner. Har gjort unna litt kundepleie, og tror det blir litt lett sløving med bok før kvelden senker seg. Skulle gjerne ha padlet i hele morgen, men selger bilen mellom 12-14. Dermed røk den hele dagen. Og – på fredag har Ingunn og jeg fått billetter til Al Gore som skal hentes kl 12. Men, nå er det meldt fint vær på søndag. Kanskje det blir padledagen. Noen steder er det meldt en del vind da, men vi får se når det nærmer seg.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.