Øst-Norge

Så har jeg kommet til Østlandet, etter en laang biltur… Henter Ingunn og gutta på Gardermoen i morgen ettermiddag/kveld, og setter snuta tilbake til Kristiansand.

På veien oppover leverte jeg første regnskapet i Grimstad – det er mva-frist 10. mars. Så leverte jeg takstativet fra den gamle bilen litt lenger langs veien, før jeg tok en tur nedom hytta. Den sto greit etter vinterens snefall. Deretter bar det videre til Oslo, og til en gammel kompis på Bodung. Der fikk jeg nærkontakt med Imac24″, og nå gleder jeg meg enda mer… 🙂

Ankom mine foreldre i 20-tiden, og har tatt det rolig her. I morgen blir det også ganske rolig og sosialt – før den lange kjøreturen hjem igjen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.