Padledag

Begynte dagen med et skikkelig rydderush, og kan se gulvet på arbeidsrommet flere steder(!). Deretter var Eivind og jeg gira på en padletur, og det er fremdeles vinter. Selv om varmegradene har tært hardt på snøen. Her er et par bilder fra vår vei rundt Bragdøya:

20070303eivind1.jpg

20070303eivind2.jpg

Etterpå var vi en kort tur innom på Lund, og Eivind fikk se meditasjonen mens jeg vasket både meg selv og utstyret vi hadde brukt. Deretter bar turen opp i Presteheia for middag og DVD på storskjerm. I dag kom nemlig “This is the Sea III” som jeg har fått til anmeldelse på adrenaline.no. Rekker nok ikke det i kveld, skal prøve å gjøre ferdig en artikkel på keltiskfromhet.no før jeg kubber. Men, filmen var helt på høyde med de andre filmene til Justine. Bare ekspedisjonsfilmen som skuffet litt. Her var det noe som skurret…

Senere: Da har jeg gjort ferdig saken på keltiskfromhet.no: “En pilegrims tanker underveis”. Her ligger også en lysbildeserie på nesten 20MB. Denne ble visstnok vist i slutten av uka på sydvestlandet, men har ikke fått så mange tilbakemeldinger enda. Er ganske spent på hvordan den ble mottatt.

Mens jeg padlet rundt i Kristiansands skjærgård solgte jeg bilen i dag, og det føles godt. Selv om nok følelsen ikke er helt god før den er fjernet. Han som kjøpte den skulle komme ned til uka, men pris er avtalt. Så håper jeg det dermed blir en ting mindre å tenke på! Opprenskning av arbeidsrommet gjør også godt, og jeg satser på å ha det rimelig shina her til Macen kommer til uak. Det er meldt syndeflod fra mandag til onsdag, så utelivet frister ikke allverdens. Dermed skulle det være gode utsikter til å komme seg okay på plass. Men, nå skal jeg benytte sjansen til å få meg en lang natts søvn – det er jo et stykke å kjøre i morgen…

Enda senere: Var innom hjemmesiden til unge herr Stensland, og der ligger det jammen meg masse bilder av meg fra en tur vi hadde i oktober. Veldig morsomt med litt gjensyn av en flott tur!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

3 svar til Padledag

  1. two cancer of skin types http://typesofskincanc.spotbb.com >of types cancer skin 3

  2. lawyer criminal phoenix http://criminallawyerp.spotbb.com > phoenix lawyer criminal

  3. lawyer criminal phoenix http://criminallawyerp.spotbb.com > phoenix lawyer criminal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.