Fantastisk skidag

Allerede tidlig i uka hadde John og jeg blinket ut fredag som den store skidagen. Det gjorde vi lurt i! Påskestemningen ankom nemlig Kristiansand i dag. Varmegrader og varmende sol! Vi dro avgårde tidlig til Drivenes, og tok turen opp til Naspevarden. Her er John på toppen:

20070302nasbo.jpg

20070302smurning.jpg

Det var mye folk ute i løypene i dag, men de spratt ut av sporet når jeg kom skrikende med John bak. Da går det i “HØYRE, VENSTE, SVAK OPPOVER, KRAPP HØYRE OG RETT FREM” stort sett hele tiden. I alle fall hvis vi har litt fart. Mange var imponert, og kom bort til John underveis og på parkeringsplassen. Vi gikk 20km – uten et eneste fall!

Etterpå fortsatte ærendejaget fra i går. Fikk tak i resten av takstativet (det jeg trodde jeg kunne bruke fra Caravellen kunne ikke brukes), og dro så til Kristiansand Bilverksted. Der var det skifting av ei nærlys-pære. Noen ganger føler jeg meg bare som vaktmester i livet mitt. Må virkelig konse på å bli kvitt en del i tiden fremover. Bilen er selvsagt nærmest her, men tror jammen jeg skal gå hardt til verks på arbeidsrommet også… Utrolig som det samler seg opp dritt opp igjennom årene…

Men, nå er bilen parkert i Presteheia igjen, og jeg har handlet inn til pannekaker. Det skal bli deilig! På vei ned ringte Eivind, og i morgen blir det høyst sannsynlig padling! Artig å få med seg noen – det er fantastisk fint og stille på havet om dagen. Kanskje vi går Skippergata? Får se litt hvordan formen er i morgen – gikk jo på ski i 4 timer i dag, og skiene var til tider rimelig bakglatte (var mange smørepauser, og en lang lunsj). Dessuten møtte vi Harald og Kari, og det er bestandig sosialt! 🙂

Senere: Deilig med pannekaker igjen! Tenkte jeg skulle legge meg tidlig, men slik gikk det ikke. Har skrevet et brev til Lånekassa, og et annet. Dessuten har jeg gått igjennom bøker/tidsskrifter/tegneserier som ligger og slenger rundt i leiligheten. Derfor er nå www.bokoman.no oppdatert igjen. Skal si det drar på seg når en ikke er helt frisk, det blir sider av sånt! 🙂

Dessuten har jeg sortert på plass en 20-30 CDer som lå både her og der. Var bare en som hadde blitt borte, og det er jo ikke så verst. Forholdene tatt i betraktning. Det kan vel hende den dukker opp et sted også, men ser ikke helt for meg hvor akkurat nå. Har hørt litt på Arvo Pärt ved siden av i kveld, og synes det er ganske krevende. Men, har ikke tenkt til å gi meg… Har også bestilt noen plater av han. På Zailor hadde han 32 oppføringer, så dette er en fyr med høyt tempo (i produksjonene…).

Men, nå er det søvn…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.