Den store ærendedagen….

I dag har jeg flydd unna en masse ærend… Betalt gjeld i antikvariatet, kjøpt frimerker, knvolutter, CD’er og føtter til takstativ. Hentet pakke på posten – flott panoramabilde som jeg har tatt! 🙂

Regnet har det gjort hele tiden, og jeg var ganske matt da jeg kom hjem. Tok en liten pause, og ryddet så hele bilen. Viste seg at jeg ikke kan bruke stengene på takstativet likevel, så jeg må ned for å få tak i dette. Prøve å kjøre innom der i morgen.

Har også prøvd å få unna litt på arbeidsrommet, men det er fremdeles “cambrium” der. Fikk Ipod Nano i dag, så da har liksom mac-alderen nesten begynt. Må få ryddet godt unna på skrivebordet til alt kommer i neste uke. Håper overgangen går rimelig smertefritt.

Avsluttet med god middag, og nå skal jeg bare roe helt ned. Håper på en god natts søvn, selv om jeg skal tidlig opp. Har avtalt å møte John kl. 09. Men, først må jeg jo hente bilen i Presteheia, og så hente ski og utstyr her nede. Så må vel dra herfra en time før nesten. Utenfor regner det fortsatt, men det skal klarne i løpet av natten. Blir spennende å se forholdene på Drivenes. Tror det er rundt null grader, men jeg har funnet frem det jeg har av VR-smurning. Så får vi håpe det blir litt feste i alle fall.

Blir godt å komme ut en tur igjen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.