Snøsmelting

Varmegradene har inntatt byen, og det drypper godt fra taket… Fikk besøk til morgenen, og avleverte lysbildeseriene. Så blir det spennende om de får vist de!

Etterpå gikk jeg løs på padlebildene fra i går, og har nå publisert artikkelen “Kaospadling i Kristiansand” på adrenaline.no. Her er det også et galleri med 32 bilder. Ett annet galleri er på vei – der det er bilder av vinterpadling på Hvaler.

Har fått unna noen småting, og også lagt lysbildemeditasjonen (obs – nesten 20mb) på nett. Den er ganske sterk, og varer ca 15 minutter…

Har ryddet litt til morgenen, og tror jeg skal fortsette litt med det utover ettermiddagen. Får min nye Imac24 til uka, og da kunne det vært fint med et arbeidsrom som var litt “shina”. Blir veldig spennende å se hvor avansert det blir å skifte. Har jo bedrevet windows siden det kom. Men, nå er jeg drita lei, så får jeg heller ta den omkostningen det er å lære litt nye ting. Tenker steget ikke blir altfor heftig. Programmene er jo de samme, selv om brukergrensesnittet og operativsystemet er annerledes.

Senere: Har kikket litt innom blog.uten.no. Kjenner en del av de som skriver der… De har lagt ut statistikk for 2006, og dermed fikk jeg lyst til å sjekke ut – ser ut som vi bruker samme statistikk. Slik så i alle fall statistikken på verket.info ut i fjor:

20070228statistikk.jpg

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.