Lang dag

Startet dagen som sjåfør for min bror. Etter frokost og litt hvile gikk jeg ned til kajakklubben med fullt utstyr. Var litt usikker på isen, men det var mest sørpe:

20070227vinterpadling2.jpg

Dermed kom jeg meg utpå, og her har Harald foreviget meg ved fiskebrygga:

20070227vinterpadling.jpg

Etterpå gikk jeg en tur i byen for å se om jeg kunne finne Arvo Pärt, men fant ikke den jeg var ute etter. Dermed tok jeg bussen hjem, og fikk meg en dusj. Lagde en enkel middag, og siden har jeg jobbet med to lysbildeserier som skal vises på sydvestlandet i slutten av uken.

Den første serien er på 47 bilder, og er timet inn på to låter fra albumet “Tidevann”. Dette er kun bilder. Den andre serien er på 87 bilder + egne tekster og siater av andre. Denne har jeg tilpasset “Prayer of the Heart” med Björk. Det ble skikkelig sterke saker, og jeg ser for meg at det må kunne være noe som en slags kveldsmeditasjon…

Holdt nesten på å glemme liturgisk aftenbønn, men fikk rast avgårde i siste sekund. Ikke særlig kontemplativt. Men, nå har jeg brent det ut på DVD, og kan overlevere mellom 9-11 i morgen som avtalt. Klokka har passert midnatt, og nå bippet det akkurat for backup nr. 2.

Det betyr at jeg kan legge meg – god og fornøyd.

Ingunn hadde kommet vel frem til Sölden også. Nå skal de ha moro i alpene, og jeg ha vinterferie her.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.