Pudder- og snøbilder

Da er jeg på plass på Lund, og har tømt kameraet. Her er de to beste bildene fra helgen:

20070226pudder1.jpg

20070226pudder2.jpg

Det ligger vinterbilder fra Kristiansand i selve oppføringen.

Jeg gikk nemlig ned til Lund fra Presteheia i dag tidlig, og da var det ganske bra med motiver underveis… Her er et utvalg:

20070226kaos.jpg

20070226kaos2.jpg

20070226kaos3.jpg

20070226kaos4.jpg

20070226kaos5.jpg

20070226kaos6.jpg

20070226presteheia_vinter.jpg

Det siste er en panorama som består av 4 bilder. På bildene er det også bildet av både bilen og sykkelen min…

Har vært en hektisk dag. Trening med John fra 12-14, og så kjørte jeg Ingunn og tre spente gutter til toget. De skal til Østerike for å stå på ski. Etterpå fikk jeg hyggelig besøk. Så ringte min bror, og sa at en lufteventil hadde gått i et takras. Dermed ble det balansering på toppen av en stige som sto på en veranda i andre etasje. Merker at jeg har fått et ganske annet forhold til høyder siste årene… Det gikk bra! Så nå er huset hans tett igjen. Vel nede på Lund har jeg jobbet med en lysbildeserie som skal vises på sydvestlandet i slutten av uken. Dessverre kan jeg ikke være med bort, men håper det kan gi noen noe likevel. Bildene er fra mitt opphold på Lindisfarne i månedsskiftet. Mulig jeg legger det ut på keltiskfromhet.no etterhvert.

Nå tusler jeg opp i Presteheia – der er den nye bilen i oppvarmet garasje. Skal nemlig kjøre min bror med familie til Kjevik i morgen tidlig. Har litt lyst på en kajakktur, men fikk noen bilder som tyder på at det er store snømengder nede ved kajakklubben. Er jo ikke verre enn å ta med spade. Får se hvordan energien er i morgen. På onsdag og torsdag er det meldt regn, men ser ut som det kommer som snø/sludd på fx Drivenes. Skal sjekke føreforholdene ganske jevnlig på føremeldingen, og kanskje utnytte langrennsføre. Selv om det antagelig ikke er så lett å smøre på dette nullføret…

Pax.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.