Tilbake i byen

Så er vi tilbake i byen etter to fine dager i Åmotsdal. Massevis av pudder, og bilder kommer… Var med på en topptur første dagen, og tak det rolig den andre. Kjenner at formen har vært bedre, men føler meg på opptur.

Maten disse dagene har vært helt himmelsk, så jeg har nesten følt meg konstant mett. Faste har vært et fremmedord… Lært mye artig på kjøkkenet.

Kjøreturen oppover gikk mye bedre enn ventet. Verre med de fra Bergen. De endte opp med å kjøre Filefjell… 14 timer… Men, de kom frem.

Ned igjen var det rolig, og bortsett fra bakkene opp fra Kviteseid var det lettkjørt. Vi kom opp her også uten problemer, men det ble litt spoling. Den nye bilen har noe elektronikk som gjør at den hakker seg oppover. De enorme snømengdene så vi ikke før Birkeland, og når vi kom til Kjevik tok det helt av. Brøytekanter på 1,5-2 meter. Var innom på Lund med litt bagasje, og jeg skal definitivt ikke kjøre den andre bilen på en stund. Den var fullstendig nedsnødd… Hadde håpt å få solgt den denne uka, men vi får se. Det vil i så fall innebære mye spaing…

Skal ta noen bilder på vei ned i morgen tidlig. Tror at disse snømengdene matcher ganske bra de vi hadde i fjor. Så skal jeg selvfølgelig få lagt inn bilder fra fjellet i helgen…

Men, nå er det senga!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.