Ut på tur

Nå høres dette kanskje veldig staselig ut, men det er mer sånn ut på biltur. Vi skal mot Seljord, og dermed går mye av helgen til bilkjøring. Men, det er koselige mennesker dit vi skal – og noen sosiale helger skal man også unne seg.

Nå er jo været litt så som så, men virker som om veiene ikke er så verst. I alle fall er E-18 oppe, men vi skal jo ikke kjøre den så langt. Verre er det med de som skal kjøre fra Bergen. Det har vært kolonne ved Røldal i dag, og Haukeli har vært stengt siden 05. Vi får se hvordan vi møtes utover kvelde/helgen. Nå har jeg i alle fall pakket klart, og Ingunn kommer kl 15 for å plukke opp.

Så drar vi oppover med fjellski og fatski. Det må jo være 2-3 meter løssnø noen steder, så det kan vel hende at de feite plankene bærer best… 🙂

Ellers har jeg fortsatt med bilder og sånn i dag, og har putlet sammen ca 30 bilder. Er omtrent halvveis tenker jeg, og nå beskjærer jeg bildene også. Dette er et eksempel på et bilde jeg har lagt ut her før:

20070223farne_church.jpg

Men, da er det siste innspurt før jeg pakker sammen, og tusler ned trappa. Tilbake søndag kveld, men neppe her nede igjen før mandag.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.