Bilder og forefallende

Fortsetter der jeg slapp i går. Kanskje er det greit med “snøstorm” denne uka – så får jeg unna en del innendørs… Har nettopp ordnet opp i økonomien etter 3 uker horisontalt, og her er et bilde fra NC i Arendal. Stilig skygge:

20070221NC.jpg

I januar jobbet jeg videre med en artikkel jeg brukte mye tid på i høst, men som jeg ikke fikk “hull på”. Det var spesielt regler for lanterneføring i kajakk som var vanskelig. Noen mener det ene, og noen mener det andre. Til slutt var mannskapet på politibåten i Kristiansand og Sjøfartsdirektoratet uenige om tolkningen av reglene, og da ga jeg opp… Men, så har jeg tatt tak i det igjen, og nå har jeg endelig fått en offisiell uttalelse fra Sjøfartsdirektoratet. Dermed kunne jeg publisere artikkelen “ABC til mørkepadling” på adrenaline.no. Nå har jeg også gjort forumene hos NPF og fjellforum.net oppmerksomme på artikkelen, så da regner jeg med å kunne oppdatere med noen innspill etterhvert. Jeg vil jo ikke si jeg har den endelige løsning på alt, men en ABC kan jeg stå inne for. Det er ganske mange flere bokstaver i alfabetet…

Har også bestilt to bøker etter å ha lest i Fløistad. Han har gitt ut en bok med utvalg av Zapffe i 1969 – denne fant jeg i et antikvariat i Oslo. I samme antikvariatet fant jeg en biografi om Gabriel Scott (av Beisland) fra 1949. Jeg har bestilte den også. Omhandler blant annet “Kilden” som kom ut i 1918. Her er det mye fascinerende. Zapffe synes jeg jo tildels kan være vanskelig, og har fremdeles ikke kommet igjennom “Om det tragiske”. Men, jeg gir meg ikke!

Ellers ble jeg litt provosert av Fløistad i dag. Han er utrolig kunnskapsrik, men litt sleivete. I dag skriver han om meg som “ureflektert” uten å begrunne det. Det synes jeg er lite reflektert, og skulle gjerne ha hatt en prat med han om akkurat det. Han skriver:

“… og frivillig avkall på høy levestandard er blant de mer ureflekterte former for hevn overfor en feilslått fremtid.”

Jeg er jo av den oppfatning at å gå ned i materiell levestandard (som jeg tolker Fløistad til å mene) nettopp er en svært effektiv korreks til den fremtid vi presses mot. Tror kanskje at Fløistad ikke mener det samme i dag – artikkelen dette står i ble skrevet som en kommentar til en bok som kom ut i 1973. Fløistad er jo deltager i boka “Visjoner for Norge” som kom ut på Flux forlag, og der var jo bl.a. Dahle med. Han er jo en av våre sterkeste forkjempere for at vi må ned i levestandard, men opp i livskvalitet. Akkurat som Arne Næss har hevdet lenge…

Men, nok om det.

Nå skal jeg late som om jeg går unsupportet til Nordpolen i skikelig kuling og snøvær. Været er ganske dramatisk her sør nå, og biler ligger visstnok overalt. Trafikken på vegen mellom Krsand og Lillesand har visstnok stått helt stille i perioder, og bare 5 av 27 vogntog fikk kjøre videre. Livet på veiene under sånne forhold er jo helt hasard, og det virker som om disse langtransportsjåførene bare gir fullstendig blanke… Det er veldig skummelt synes jeg, og jeg håper de får en skikkelig korreks. 20 tonn i vill sklie er ikke å spøke med…

Etter middag ser vi for oss en tur ned i klatreveggen på Spicheren. Vi pleier å være på Samsen på onsdager, men med dette været holder vi oss i nærområdet.

Klatrebildet øverst ble oversendt til veggprodusenten, og de var interessert. Spennende! 🙂 Jeg synes skyggen på bildet var veldig fascinerende. Han har jo fått en helt vanvittig overkropp! 🙂

Da får det være nok for i dag. I morgen fortsetter jeg med bilder og web, og så er det trening med John kl 14. Godt å komme sakte igang med trening igjen. Er fremdeles ganske slapp i kroppen, og i morges var jeg faktisk litt slimete også. Kjipe greier. I kveld er det nøyaktig 3 uker siden jeg fikk det kasta på meg, og lå våken hele natta på Lindisfarne. Jeg vil bli bra!!!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.