På bedringens vei

Har hatt en ganske rolig dag. Morgenen brukte jeg til å oppdatere keltiskfromhet.no med en del som har ligget en stund. Nå er det på plass. Har også gjort unna litt andre forefallende ting.

Dessuten har jeg lest en del, og solgt en gammel dataskjerm. Ellers har det vært stille og rolig. Var bare 5 stykker på liturgisk aftenbønn, og det får været ta litt av skylden for. Nå blåser det og snør her sør. Skikkelig vinterlig. Merker at jeg er ganske klar for vår og padling, men det blir vel vinter litt til…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.