Keltisk messe

I går deltok jeg på keltisk messe i gamle Eg kirke. Det var flott. Her er bildet av alteret etter at messen var over:

20070219keltiskmesse.jpg

Så har det jammen startet en ny uke, og endelig kjenner jeg energien er på vei. Selv om det meste går tungt fremdeles. Gjorde litt på keltiskfromhet.no til morgenen, men kom ikke så langt før jeg fikk besøk fra Gimlekollen. En student skulle laget et intervju, og så gikk det en time der. Men, tror det var lærerikt for begge parter. Blir spennende å se resultatet!

Etterpå var det trening med John. Jeg tok det særdeles rolig (stort sett halvparten av den belastningen jeg pleier), men heldigvis følte jeg meg oppkvikket etterpå. Så rakk jeg nesten ikke hjem før noen ville ha dataskjermen fra Finn.no, og en annen ville prøve kajakk. Dermed ble det litt sånn salg-greier også. Må bare innrømme at det ikke er min sterke side, og at jeg gleder meg veldig til å bli kvitt bilen (den ligger også på Finn.no nå). Har også lagt ut et gammelt speilreflekskamera, men det er ikke mange som bruker sånt lenger… Noen kroner drysser det inn, men det deiligste er jo egentlig å bli kvitt det…

Har nå sjekket litt rundt mac, og i dag bestilte jeg en Imac24″ med litt ekstra stæsj. Dessverre kommer den ikke før om 14 dager, men jeg satser på at den som venter på noe godt ikke venter forgjeves… Gleder meg til å skifte plattform. Er drit lei av Windows og Bill Gates og VIRUS. Selv om det da blir enda mer som jeg gjerne skulle bli kvitt… Annenhåndsverdien på gammelt datautstyr er vel minimal, så her er det kanskje mer aktuelt med søpla? Kommer innom en i løpet av uka for å hente en skjerm, kanskje han vet noe om hvor jeg kan gjøre av sånt gammelt datautstyr også?

Prøving av kajakk gikk også greit. Han som ville prøve kom fra Stavanger, og han var heldig med været. Det var fullstendig vindstille, og jeg tror han fant seg godt til rette i Saguaney-båten fra Boreal Design.

På vei hjem var jeg innom Harald, og det var fryktelig koselig å se han igjen. Vi klatrer og snakkes som regel ganske ofte, men nå har det vært tre uker. Vi hadde en del å catche opp, men nå er vi sånn nogenlunde ajour…

Etter denne oppføringen drar jeg opp i Presteheia for å ta en rolig kveld. Regner med at Gunter Grass blir ferdig i kveld, og jeg får vel ta med noe ny skjønnlitteratur. Har bestemt meg for bare å lese skjønnlitteratur hos Ingunn, kom nemlig litt skjevt ut i bokutvalget. Ble veldig mye religion, filosofi og fag. Men, det blir det nå en endring på!

Har også ordnet med en del avtaler jeg hadde om halvannen uke. Nå er alle avlyst, og jeg håper på tid og energi til å få padlet ferdig Søgne. Har ikke så mye igjen, men skulle gjerne ha intervjuet et par stykker før jeg sier meg helt ferdig. Uansett kommer Søgne til å få beskrevet et rikholdig utvalg av overnattingsplasser.

Foredraget på fredag kveld er blitt sendt litt hit og dit, og jeg har fått en del hyggelig tilbakemeldinger på bilder. Sånt er kjemepkoselig. Satser på at formen er stigende utover i uka, og ser ikke bort fra et nytt møte med Spicheren på torsdag. Ser ut som det kommer både snø og vind innover Sør-Norge resten av uka, så det blir neppe noe veldig med uteaktivitet. Så drar vi til fjells på fredag, og skal stå litt på fjellski og møte koselige venner!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.