Sakte men sikkert

Foredraget i går kveld gikk helt fint. Dessverre var det ikke så veldig mange der, men det var morsomt likevel. Ingunn var veldig glad for blomsten da jeg kom hjem.

Ved blomsten lå det en hyggelig lapp:

20070217takk.jpg

Jeg kommer gjerne igjen…

I dag har jeg tatt det rimelig rolig. Har ryddet litt på Finn, og svart litt på e-poster angående bilen. Har også lagt ut et kamera, togbilletter og en dataskjerm. Ser at bilen er vist nesten 400 ganger, og det er sendt ut 130 e-poster. Har allerede fått inn to bud (selv om det ene nesten er et skambud), så jeg er rimelig sikker på å bli kvitt bilen…. Det er deilig!

Nå skal jeg rusle opp i Presteheia, og så får vi hyggelig besøk og skal spise god mat.

Glemte nesten at jeg fikk boka “Pilegrimen i deg” i dag – den var veldig god, og jeg skal innarbeide den i en artikkel på keltiskfromhet.no til uka. Uken deretter skulle jeg egentlig til Stavanger og omegn, men det blir ikke noe av nå… Føler jeg har en del som ligger av det som er jobben min, og da får jeg ta det først.

Senere: Middagen var kjempegod! 3 retter… Skal ikke gå så nøye inn på hva vi spiste, da jeg har fått tilbakemelding på at det er ganske uinteressant. Men, vi hadde flotte samtaler utover kvelden. Nå er det snart midnatt, og selskapet er oppløst. Ingunn henter Dagi, og jeg rydder litt. Svært takknemlig for en flott kveld. Og for flott mennesker!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.