Tilbake og fram igjen

Hanglet en del fra morgenen av, og legevisitten var ikke så oppløftende. “Det kan fort gå tre uker,” sa legen. Det er jo ikke så bra. Utover dagen fikk jeg litt løft igjen, og har nå gjort helt ferdig foredraget til i morgen.

Til slutt ende det opp med 103 bilder, og det er mulig å laste ned her. Obs – ca 15 mb. Gleder meg til å holde det, og kanskje få litt dialog i etterkant.

Utover dette har jeg mest slappet av og lest. Regner med at morgendagen også blir ganske rolig, og så er foredraget kl 20. Hvis energien er der skal jeg prøve å få tatt bilder av bilen, slik at jeg kan få lagt den ut på nett. Det hadde vært deilig å bli kvitt den nå…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.