Endelig lysning

Våknet ikke før halv ett i dag, og har vært ganske så slapp. Men, så kom energien litt utover kvelden. Nå har jeg til og med jobbet litt.

Har fått legetime i morgen tidlig, og tror nok jeg skal ta en tur nedom. Har noen fryktelige hostekuler innimellom, og hetetoktene kommer og går. Likevel er jeg veldig takknemlig for at jeg nå endelig fikk satt sammen litt lysbilder til foredraget på fredag. Har klippet litt fra andre foredrag, og lagt til litt helt nye ting. Nå er jeg oppe i 95 bilder, og det bør holde til å snakke en stund. Jeg er jo ikke akkurat skåren på tungebåndet….

Men, det ser altså endelig ut som om denne perioden med sykdom er på vei over. Heldigvis….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.