Fryktelig dag

Begynte dagen med å gå rett til sengs igjen etter frokost. Så skulle jeg ta med meg bilen ned til Lund (den har stått utenfor Presteheia noen dager). Da kom jeg ut akkurat når en representant fra Kristiansand Parkeringsselskap fylte ut boten. Jeg prøvde å si at jeg hadde vært syk, og at den ble flyttet om to minutter. Men, ingen nåde. Det var 500,- kjappe, og det er det jeg har tjent siste 2 ukene…

Sa jo ikke det til han, men: “Du får ha en hyggelig dag du også.” da jeg fikk boten. Jeg hostet jo verre, og sto der med feber og svaiet. Hadde jeg vært frisk er jeg redd jeg hadde sparket han i skrittet. Han var totalt ufordragelig, og eide ikkepati. Vel nede på Lund fikk jeg beskjed om at de nå jobbet på akkord. Det kan jo forklare litt, men synes dette er med på å “hardne samfunnet”. Jeg mister stadig illusjoner, og dette er min andre bot i livet…

Vel nede på Lund streiket PCen, og jeg har ikke kommet meg på nett før nå i kveld. Har stort sett ligget langt under dyna, og synes Verden er ekkel. Er blitt mye mer kortpusta, og feberen kommer og går. Tar jo pencilin, men har ikke merket noe enda. Så får jeg noen voldsomme hostekuler fra tid til annen.

Men, har klart å lage middag. Er ganske fornøyd med det (selv om den var svært enkel). Blir nok ikke noe jobbing foran PCen i kveld heller er jeg redd. Får se om jeg kan hente ut litt energi til sånn i morgen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Fryktelig dag

  1. Reidar sier:

    God bedring Lars
    Gleder meg til kurs!
    Reidar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.