Fremdeles slått ut

Har hatt en særdeles rolig helg. Helt slått ut av influensaen fremdeles. Derfor bar det rett til legekontoret i dag tidlig.

Her var det heldigvis ikke noe å høre på lungene, og CRP var negativ. Likevel fikk jeg med en pencilin-kur (ettersom jeg nå er på 13. dagen). Jeg skulle være merkbart bedre innen tor/fre. Det håper jeg virkelig… Har jo egentlig ikke tid til dette… Kanskje har en aldri tid til å være syk. Jeg får ta det som trening på å være inaktiv, men det er neimen ikke lett.

Har tatt første medisinen nå, og skal bare slappe av. Foredraget på fredag må jeg få satt sammen, men det er ganske komplett i hodet mitt. Tror derfor det skal gå relativt kjapt. Så må jeg få tak i en prosjektor. Den de har i Lund menighet er en gave, og den gikk ut på dato for mange år siden (640×480 oppløsning). Fikk støtteforedrag av Lars Ove i dag, så det blir moro å dra litt veksler på disse.

Senere: Har lest litt i Galtung, og slumret på sofaen. Satt meg ned for å søke litt etter Jung, og tok da en Jungiansk Personality-test. Den ga følgende resultat:

ESTP – “Promotor”. Action! When present, things begin to happen. Fiercely competitive. Entrepreneur.
Often uses shock effect to get attention. Negotiator par excellence. 4.3% of total population.

Tja, ser vel for meg at det er ganske dekkende. At jeg har selskap av 4,3% av resten av verden kommer ikke som noen bombe… 🙂 Leste litt mer om dette, og synes kanskje ikke det traff helt. Men, på linken ovenfor er det en del større tester også. Jeg tok den med litt over 50 spm.

Senere: Ble bare lesing i dag… Fremdeles fryktelig slapp. Tusler opp til litt middag og Ingunn og gutta nå. Ser for meg en rolig kveld, og så får vi se om ikke energien er litt mer tilstede i morgen. Da har jeg drevet på i 14 dager med dette greiene…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.