Fortsatt ikke i vater

Det er dårlige tider om dagen. Måtte avlyse trening med John, er fullstendig ute av slag… Blir ikke kvitt hostingen, og er fryktelig slapp.

Ringte til legen i går, men de ville gjerne jeg ventet til over helgen med å ta kontakt. Har tross alt “bare” vært syk i 9 dager nå… Håper jeg slipper unna pencilin og lungegreier, men synes dette har vært lenge nå… Jeg sover i alle fall kjempebra. Ca 12 timer hver natt, og et par timer i løpet av dagen. Det kaller jeg sovehjerte!

Brukte lang tid i morges før jeg kreket meg ned på Lund. Har betalt noen regninger, og sendt ut hele tre padleguider. Den ene skulle helt til Stavanger. Tydelig at folk drømmer om padling, selv om snøen laver ned… Har også handlet inn, slik at vi kan få oss litt pizza i kveld. Regner med at vi klarer oss gjennom fredagsprogrammet (Nytt på nytt og Politiagentane). Har også lest ganske mye i den “Blikktromme-boka” fra Bokklubben. Synes ikke den tar helt av, men det er grei tidtrøyte i disse tider.

Men, nå får jeg stikke opp med gjær og greier, slik at det kan bli pizza…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.