829 bilder

Etter en lang natt kom jeg ned på Lund til 829 bilder… Har satt i sammen en del panoramaer, men flere kommer… Her er noen få prøvesmaker (det første fra Cuthberts Islan med måne i bakgrunnen, og det andre er en soloppgang over Farne Island der Cuthbert bodde i 8 år)::

20070207kors2.jpg

20070207farne2.jpg

Jeg fikk også gått pilegrimsleden ut til øya (såvidt – feberen herjet fælt med meg denne uka). Her er ett av de to “rescue-towerne” der en kan klatre opp hvis tidevannet kommer brått på. Det er egentlig ingen fare, fordi tabeller henger overalt…

20070207rescue.jpg

Korset på Cuthberts Island er svært fotogent, og her er månen i ferd med å gå ned.

20070207kors.jpg

Lysspillet over Farne Island om morgenen var fantastisk. Her hadde jeg gitt opp og få noe, og så plutselig eksploderte det i farger. Det er første gangen jeg har brukt 300mm og stativ på slike fotoer, og det frister helt klart til gjentagelse….

20070207farne1.jpg

Jeg prøvde meg også på non fugler, men det er jo vanskelig… Denne heter “Eider” på engelsk, og bildet er beskjært ganske kraftig. Synes likevel jeg var heldig med det spesielle lyset i bakgrunnen.

20070207eider.jpg

Nå har jeg backet opp bilder, og gjort unna panoramaene fra S80. Det er flest bilder i D200-kameraet, så jeg har en god jobb foran meg når det gjelder dette…. Dessuten er jeg ajour med e-post (har dog ikke svart på alle). Post er hentet og åpnet, og jeg får da fatt på regningsbunken i morgen. Du verden så mye som hoper seg opp på en uke… Men, har fremdeles litt hodepine, og er slapp og utafor. Derfor holder det med 2-3 timer foran datamaskinen. Får se om jeg kanskje prøver å plukke ut litt bilder i Presteheia i ettermiddag. Nå tror jeg at det blir kvelden, og at jeg tar med litt god mat til min kjære. Hun er helt slått ut. Så tar vi en rolig og apatisk kveld….

Senere: Handlet litt kyllingvinger til middag, og vi spiste godt begge to. Etterpå besvimte jeg på sofaen, og husker ikke noe før 19.30. Deretter har det stort sett blitt TV, og litt titting på bilder. Så siste episoden av “Paul padler Latin-Amerika”. Her var han i antarktis, og padling blant isfjell virker veldig spennende. Ingunn får med seg landskamp, men den er visstnok katastrofalt dårlig. Jeg legger meg. Håper formen er litt mer stigende i morgen. Føler jeg har vært på stedet hvil noen dager nå… 🙁

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.