Hjemme igjen – ute av vater

Etter en utrolig lang busstur er jeg nå hjemme igjen fra Lindisfarne. Oppholdet ble ikke helt som planlagt kan man si… Onsdag kveld fikk jeg en heavy influensa, og feberen forsvant ikke før søndag. Nå har jeg fremdeles en ekkel hoste… Har tatt en del bilder, men heller ikke det ble helt som planlagt.

Men, det skal bli spennende å se resultatet når jeg kommer ned på Lund i morgen. Regner med jeg kan få puttet inn noen bilder her da. Ikke nok med at jeg er ute av vater, men min kjære fikk noe av det samme i går. Så nå solidariserer vi veldig med hverandre. Ingunn her helt klart verst pr i dag, så jeg prøver å ta godt vare på henne.

Det blir helt klart en tidlig kveld, og så satser jeg på at en lang natts søvn nok en gang kan bringe helse! Uansett ser jeg for meg at dette må bli en ganske rolig uke…

Posthaugen var STOR, og det ligger tre pakker og venter på postkontoret… Klokka jeg sendte til reperasjon var kommet tilbake, og de hadde bare gitt meg en ny. Forsåvidt ok, men den må både innstilles (reim), og det er en masse data som må legges inn på nye (bruksanvisningen er på 200 sider). Men, jeg får ta det litt etterhvert… Nå har jeg kikket igjennom det som var av e-post. Innimellom 1000 e-poster om større tiss og antidepressiva var det noen meldinger til meg også… Ingen bomber, og ett salg av padleguide!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.