Klar for avgang

Har skjedd mye i det siste… Vi kjøpte bil i Sandnes i går, og var på herlig fest hos Siw og Håvard i natt. I dag har jeg gjort unna litt jobb og pakking. Tror jeg er klar for Lindisfarne nå. Vasket klubbhuset til KKK sammen med Gareth i ettermiddag. Kommer til å savne padlingen, og legger ut et av bildene fra 1. juledag jeg sendte til trykkeriet i dag:

20070129padling.jpg

Kommer helt klart til å savne padlingen en uke, og spesielt nå når det er meldt så fint vær… Men, jeg håper på flott vær på Lindisfarne også. Har med fotostativ, og 11GB med rene minnebrikker. Har ikke gått over til .RAW enda, så dette skulle være noe sånt som 2000 eksponeringer. På seks dager skulle vel det holde akkurat! 😉

Derfor blir det nå en rolig periode uten blogging, nett og mye annet. I stedet masse frisk luft, stillhet, lesing, noen få samtaler og mye lys. Gleder meg mest, selv om reisen er litt lang.

Hvis du ikke har vært på Lindisfarne før, så kan du laste ned lysbildene: “Veien til Lindisfarne” (ca 10 MB). Hvis du bare vil se bildene på web, så ligger de på keltiskfromhet.no.

Senere: Fikk meg en flott joggetur på tidlig ettermiddag. Nå er telen i ferd med å forsvinne igjen fra Jegersberg, og det må ha vært over 5 varmegrader. Kom meg akkurat hjem før mørket kom, selv om det var lys i lysløypa siste strekket. Rolig kveld. Litt TV, og så rusler jeg ned på Lund sent i kveld. Da blir det ikke så tidlig morgen i morgen tidlig. Bussen går kl 08 fra rutebilstasjonen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Klar for avgang

  1. Elisabeth sier:

    Bra tekster og FINE bilder !!!
    Merkelig at du ikke får flere kommentarer!

    Ha en GOD dag videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.