Nok en fredag

Denne uka har egentlig bare flydd avgårde. Bare en dag padling ble det også… 🙁 Men, det har jo skjedd mye annet. Jeg er blitt eldre, fått unna litt møter, trent en del osv.. I dag har jeg vært med John på Spicheren kl 12, og gjort litt på padleguiden. Må få sendt over litt før jeg drar til Lindisfarne, så søndag blir ingen hviledag…

Har også drevet en del med kart og bilder i dag. Tatt backup, og generert noen panoramabilder fra hytta i jula. Hadde et par hundre bilder her jeg ikke har sett over engang… Det blir mye bilder nå. Fikk et nytt 4GB kort i dag også. Så nå drar jeg til Lindisfarne med 2x4GB og et 2GB i S80-kameraet. Det skulle bli nærmere 2000 eksponeringer, så selv med mye panoramafoto skulle det være mer enn nok på 6 dager…

I kveld er det klatring kl 18, og så skal vi ha deilig middag. Så er det sløving foran TV, og kanskje litt tidlig kveld. Vi skal jo tross alt tidlig avgårde med toget i morgen. Regner med at vi kan ta med oss frokosten på toget, så behøver vi ikke stå opp så altfor tidlig… Så blir det spennende å se om bilen er noe å samle på! Hadde vært deilig å få landet dette, men er ikke veldig klar for “bomber i bagasjen”. Vi får se – rapport følger. Vi kommer vel hjem på ettermiddagen i morgen, og så bærer det rett på suppefest. Søndagen blir jobbe- og pakkedag for min del. Bussen til Torp går kl. 08 mandag morgen, og så er jeg i Newcaslt ca 19.30.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.