Bli-ny-dag

Startet dagen med et møte med trykkeriet som skal lage padleguiden. De hadde laget noen skisser, og dette ser veldig spennende ut. Skal få over noen filer på nytt om Kristiansand før jeg drar til Lindisfarne. Dette (i tillegg til at det er meldt ganske kraftig vind fra nord) gjør at jeg tar en kontordag hjemme i morgen.

I ettermiddag har jeg fått unna en del praktisk i forhold til (forsikring/lån og sånn). Så møtte jeg Ingunn, og sammen spiste vi Thai-mat på en ny restaurant i byen. Deilig. Så skulle Ingunns bursdagsgave til meg realiseres. Det var tøy, og jeg fikk god hjelp av henne. Så nå er jeg både en frakk og bukse rikere. Frakk har jeg aldri hatt, men i en alder av 38 er det kanskje på tide. Egentlig burde jeg fått en sånn kul hatt også…

I kveld har vi bare tatt det rolig. Litt aviser, TV og sånn. Blir en tidlig kveld. Tar noen noen sider i Gunter Grass igjen. synes ikke boka av han har tatt helt av, men har ikke lest mer enn ca 20% heller. Men, det er en koloss på over 500 sider, så han kan godt begynne å svinge snart… Boken hetter “Blikktrommen”.

Har hatt ganske mye ustabilitet på Internett i det siste, og det er uhorvelig med viruser knyttet til spam-mail om dagen. Blir nesten litt nervøs. Skal ta en skikkelig backup-runde i morgen – levere DVDer med bilder til velvet i Sparebanken pluss. Har nå nesten bestemt meg for å hoppe av dette windows-greien. Det er snart så avansert at det bare er Bill som skjønner noe av det. Ettersom jeg har skjønt er både Apple sitt alternativ og Linux mye greiere. Ser for meg at Apple har en litt lavere brukerterskel enn Linux, så jeg har sett litt på den Imac 24″. Vi får se. Det er mye penger.

Nå er det først bilkjøp på lørdag (antagelig). Så får vi se hvor mye penger som ligger igjen… Uansett blir det lån her… Men, forhåpentligvis ikke altfor mye. Lån er SVÆRT begrensende på friheten til å kontrollere egen tid. Det er også enklere å beholde integriteten hvis en ikke har et digert lån på skuldrene…

Men, da har klokka passert 21, og da er det lov til å legge seg med god bok! 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.