Snart ajour

Dagen i dag har gått med til masse småting. Sendt tilbake ting som er feilsendt/må repareres. Gjort noen innkjøp, ordnet økonomien, og litt andre småting også. Så gikk den dagen. Har ikke fått sett noe mer på padleguiden, men har satt av hele morgendagen til å jobbe med den. Så får vi se hva fredagen bringer.

Har litt lyst til å padle da, og det er meldt fantastisk vær. Det kommer litt an på hvor mye jeg føler jeg får unna imorgen. Har lyst til at det skal være “shina” her når jeg kommer tilbake fra Lindisfarne. Dessuten kan det godt hende jeg må ordne litt pund og sånn på fredag. Vi får se!

I kveld er det i alle fall klatring på Samsen med Harald, Bjørne, Ingunn, Herman og sikkert enda flere kjente. Det blir moro. Badstua står klar, så da blir det en flott avslutning… Så går jeg nesten rett i et møte i morgen formiddag. Tror egentlig at jeg er relativt ajour, og har ikke tenkt til å stresse så veldig… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.