Lang dag

Fikk ikke sove ordentlig etter å ha hatt så mye trening på en dag. Mye av kroppen verket… Så bar det avgårde på møte i Grimstad, og det varte til 15. Deretter prøvde jeg å få unna litt her, men bare sånn delvis vellykket.

Har ryddet en del, og laget en bokanmeldelse til adrenaline.no. Hadde egentlig tenkt å padle i morgen, men nå ser det bedre ut på fredag. Er meldt tilløp til snø og grisekaldt i morgen. Dermed setter jeg opp varmeovnene her på Lund, og benker meg foran skjermene i morgen.

Dette med bilkjøp ser også ut til å nærme seg, derfor er det greit å få ryddet litt plass i økonomi og sånn. Så får vi se hva uken bringer… Jeg er spent!

Aftenbønnen i kveld var veldig vakker, og stjernene lyste over Lund kirke. Deilig å se igjen Orions belte. Kan ikke si jeg finner denne om sommeren, men lurer på om den er borte fra vår stjernehimmel da. I det hele tatt er det mye å hente på min stjernekunnskap. Men, jeg legger i alle fall merke til at de er der!

Ellers så jeg at 25+ hadde satt meg opp 16. februar som avtalt. Da skal jeg holde foredrag i Lund kirke over temaet: “Leve enklere – forbruk og identitet”. Tenker jeg skal gruble litt på det på Lindisfarne. Dit drar jeg på mandag, og blir borte en uke. Det skal bli spennende å komme tilbake dit!

Men, nå skal jeg sove! Forhåpentligvis tungt og godt!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.